fbpx

O turizmoblogu

Grk Korčula
Sarajevo
Vinogradi Grocka
Minhen
Masterbox

o turizmoblogu

Turizmoblog – spoj putovanja i hedonizma. Turizmolog sam po zvanju, a po opredeljenju ljubitelj putovanja i avanturista, uživam u dobrim trilerima i vrhunskoj gastronomiji. A kada svemu tome dodam i da sam kofeinski zavisnik i zaljubljenih u Dalmaciju, čitava priča dobija drugu dimenziju.

Dobrodošli u moju dimenziju, dimenziju gde stvari postaju drugačije i gde sve dobija neki novi smisao. Sa vama delim priče sa putovanja, a zajedno i kreiramo shop fantastičnih stvarčica u kojima možeš uživati ili pokloniti dragim ljudima.

Stvari koje život čine lepšim

PRIJATELJI I PORODICA

PRIJATELJI I PORODICA

Sve sam postigao uz njihovu pomoć i podršku.

KAFA

KAFA

Minimum 3 kafe za srećan dan.

PUTOVANJA

PUTOVANJA

Putovanja život čine lepšim.

VINO

VINO

Kvalitetno vino, baš kao i kvalitetni ljudi, uvek su dobro došli! Još ako je vino iz Dalmacije... Pun pogodak!

Više o meni

Nakon završenih studija na Geografskom fakultetu i dobijanja zvanja master turizmologa, kratko vreme provodim u velikoj korporaciji gde sam, na svu sreću, brzo shvatio da to nije posao za mene. Još tokom sturija sam dobio licencu za turističkog vodiča i od tada me mesto ne drži. Već tada mi je kancelarija bila svuda, gde god sam ja to poželeo.

Tada se i javila ideja da pokrenem svoju priču i to onu koja će svim subjektima u turizmu olakšati poslovanje. Period pandemije mi je doneo dovoljno vremena da razmislim o onome što želim. Verovatno je bilo hrabro da svoju priču započnem tada. U trenutku kada se ceo svet bori protiv kovida, ja postajem Turizmoblog i do nedavno sam poslovao pod tim imenom. Vrlo uspešno. Koliko je bilo uspešno, govori i činjenica da je turizmoblog porastao i dobio nove usluge i svoj shop. Zato od 2024. godine poslujem pod imenom Nicollas Digital, a shop i blog nastavljam pod imenom koje ste zavoleli.

Nikola Stojković

Master turizmolog, preduzetnik

Turizmoblog & Nicollas Digital

0
    0
    Tvoja korpa
    Korpa je praznaVrati se u shop