fbpx

moj nalog

Isporuka proizvoda na teritoriji Republike Srbije

Isporuka na teritoriji Republike Srbije

Sve pošiljke u Srbiji šaljem PostExpress uslugom Pošte Srbije. U Beogradu je moguće i lično preuzimanje robe.

Sigurnost i načini plaćanja

Svi lični podaci koje ostavite na web stranici www.turizmoblog.com zaštićeni su vodećim bezbednosnim protokolom. 

Prilikom poručivanja proizvoda, potrebno je da unesete određene podatke, kako bi omogući slanje proizvoda: ime i prezime, adresa, grad, broj telefona i e-mail adresa.

Naručene proizvode možete platiti direktno na račun koji dobijete prilikom kupovine proizvoda.

Podaci se čuvaju na sigurnoj zaštićenoj stranici i nisu dostupni drugim stranama u procesu plaćanja. 

Rok isporuke

Nakon potvrde, tvoja porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, na tvoju e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. Period obrade porudžbine je najčešće do 2 radna dana.

Pakete šaljem dva puta nedeljno: ponedeljkom i četvrtkom. Kurirska služba ti dostavlja pošiljku do 2 radna dana (za neka udaljenija mesta, taj rok je do 4 radna dana).

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri Pošte Srbije (firma koja vrši dostavu robe za Nikola Stojković PR Nicollas Digital), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-19h. Potrebno je obezbediti u tom periodu osobu koja može preuzeti pošljku.

Od Pošte Srbije ćeš na dan isporuke dobiti obaveštenje da je za tebe prispela pošiljka, i da je možeš očekivati u toku dana.

Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta. Isporuka se vrši i subotom, ukoliko tvoja pošta radi subotom. Isporuka se ne vrši nedeljom.

Sve proizvode pakujem u originalnu, zaštićenu ambalažu, kako bi ti proizvodi stigli u stanju u kakvom sam ih poslao.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledaš paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetiš da je transportna kutija značajno oštećena i pomisliš da je proizvod možda oštećen, odbij prijem pošiljke i odmah me obavesti na reklamacije@turizmoblog.com.

Ukoliko je pošiljka bez oštećenja slobodno preuzmi pošiljku i potpiši kuriru adresnicu. Ukoliko ne preuzmeš paket, paket te čeka u pošti narednih 5 dana bez troškova ležarine, nakon čega sledi rok od 20 dodatnih dana koji se naplaćuju prema cenovniku Pošta Srbije za svaki dodatni dan.

Ukoliko ni nakon dodatnog roka ne preuzmeš paket, isti se vraća na Turizmoblogovu adresu.

Status pošiljke možeš proveriti unošenjem PE broja u pretragu na sajtu za Praćenje pošiljke.

Cena isporuke

Cena isporuke se tarifira po cenovniku Pošte Srbije za usugu Post Ekspres slanja paketa, cena uključuje PDV, a kalkulator možete pogledati OVDE.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Postupak eventualne zamene artikla ili reklamacije možete pogledati na Reklamacije i povraćaj sredstava 

Način plaćanja

Proizvode koje želite da poručite putem moje Internet prodavnice, možete platiti na sledeći način:

  • plaćanje na račun Nikola Stojković PR Nicollas Digital 170-50037050000-27 na osnovu instrukcija koje dobijete prilikom kupovine

Hvala ti na kupovini!

Nikola Stojković PR Nicollas Digital

O autoru

Grk Korčula

Master turizmolog po zvanju, a po opredeljenju ljubitelj putovanja, dobrih trilera, zaljubljenih u Sloveniju i kofeinski zavisnik.

Ostali važni dokumenti

Follow me

0
    0
    Tvoja korpa
    Korpa je praznaVrati se u shop