Delatnost turističkih vodiča

Rezervacija

Poštovani,

Molim Vas da popunite sva polja i da dodate program putovanja u prilog (PDF format). Odgovor na upit možete očekivati najkasnije za 24h. Uvek se trudim da odgovor prosledim u najkraćem roku, ali zbog prirode posla nekada to nije moguće. Rezervacija se smatra uspešnom nakon potpisivanja Ugovora o poslovnoj saradnji. Prilikom slanja upita, potrebno je ostaviti program u PDF formatu.

Za sva dodatna pitanja, stojim Vam na raspolaganju.

Saradnja u pet koraka!

01

Upit

Ukoliko su Vam potrebne usluge, možete me kontaktirati putem kontakt forme (ispod) i obavezno naznačite za koju uslugu ste zainteresovani.

02

Ponuda

Najkasnije u roku od 24h ćete na mail dobiti ponudu za traženu uslugu. Naravno, ukoliko imate nekih dodatnih pitanja - stojim Vam na raspolaganju.

03

Sastanak

Ukoliko Vam se ponuda dopada, zakazaćemo sastanak gde ćemo se detaljnije dogovoriti o svim elementima poslovne saradnje.

04

Ugovor

Ukoliko nam odgovaraju svi uslovi saradnje, pristupamo potpisivanju ugovora koji će definisati tip usluge, rokove za izvršenje usluge, obaveze jedne i druge strane...

05

Realizacija

I za kraj nam ostaje da realizujemo sve što smo prethodno dogovorili. Ukoliko ste zadovoljni uslugama, ceo proces možemo ponoviti više puta. 🙂