fbpx

Promocija turističke ponude

Promocija turističke ponude

Prethodnih godina sam pažljivo razvijao instagram profil i formirao zajednicu ljudi koja voli turizam, putovanja i gastronomiju. Zato što je interakcija dobra sa pratiocima, a profil razvijen, odlučio sam da u svoje poslovanje uvrstim još jednu uslugu – uslugu promovisanja turističke ponude na društvenim mrežama.

Promocija putem društvenih mreža je postala jedna od glavnih alata u promovisanju prirodnih i kulturnih turističkih vrednosti. Turisti na najlakši način prikupljaju informacije upravo putem društvenih mreža. U 2022. godini, digitalni marketing zauzima veoma značajno mesto u promociji svih usluga. Zato je potrebno da vaše usluge promovišete na najbolji mogući način, a ja ću vam pokazati kako!

Ova usluga je namenjena svim subjektima u turizmu (agencijama, hotelima, restoranima, turističkim organizacijama…) koji žele da prošire svoju publiku, dobiju nove korisnike, ali i predstave nove (ili stare) sadržaje koje nude na turističkom tržištu. Obuhvata reklamiranje putem web stranice, e-mail marketinga ili putem instagram profila.

Promocija turističke ponude

Zbog čega je turizmoblog pravi izbor?

Turizmoblog ti nudi:

Broj 1

Profesionalnu uslugu i uštedu vremena

Profesionalno, odgovorno i efikasno obavljam sve svoje poslovne obaveze. Prihvatam samo onoliko posla koliko mogu sam odraditi kvalitetno. Vi radite ono što najbolje znate, usmerite svoju energiju na obavljanje glavne delatnosti, a turizmoblog će za vas voditi vaš biznis online.

Broj 2

Smanjenje troškova i povećanje prodaje

Za sve svoje klijente obezneđujem licencirane fotografije, tako da će ovo biti još jedna stavka u budžetu koju nećete više plaćati. Za promociju usluga koristim isključivo proveren materijal. Turizmoblog će se potruditi da organski dođete do novih kupaca / klijenata.

Broj 3

Redovne objave i interakciju

Za svakog klijenta jednom nedeljno pravim raspored i uvek se dogovorenog rasporeda pridržavam. Kreiram najrazličitije sadržaje, u skladu sa Vašpm ciljnom grupom.

Turizmoblog