Promocija turističke ponude

Promocija turističke ponude

Prethodnih godina sam pažljivo razvijao instagram profil i formirao zajednicu ljudi koja voli turizam, putovanja i gastronomiju. Zato što je interakcija dobra sa pratiocima, a profil razvijen, odlučio sam da u svoje poslovanje uvrstim još jednu uslugu – uslugu promovisanja turističke ponude na društvenim mrežama.

Promocija putem društvenih mreža je postala jedna od glavnih alata u promovisanju prirodnih i kulturnih turističkih vrednosti. Turisti na najlakši način prikupljaju informacije upravo putem društvenih mreža. U 2022. godini, digitalni marketing zauzima veoma značajno mesto u promociji svih usluga. Zato je potrebno da vaše usluge promovišete na najbolji mogući način, a ja ću vam pokazati kako!

Ova usluga je namenjena svim subjektima u turizmu (agencijama, hotelima, restoranima, turističkim organizacijama…) koji žele da prošire svoju publiku, dobiju nove korisnike, ali i predstave nove (ili stare) sadržaje koje nude na turističkom tržištu.

Promocija turističke ponude

Zbog čega je turizmoblog pravi izbor?

Jedinstven dizajn za promociju vaših usluga. promocija se odvija kroz story & feed.

Za svaku objavu kreiram poseban copy zasnovan na ličnom iskustvu i iskustvu drugih korisnika. Samo proverene brendove plasiram na svoj "feed".

Promocija usluga putem društvenih mreža, email marketing, web stranice... Usluga je namenjena svim subjektima u turizmu (turističkim agencijama i organizacijama, hotelima, restoranima, privatnom smeštaju...)

Cene promocije usluga su prilagođene i malim i srednjim preduzećima. Napravićemo cenu usluge da odgovara vašem budžetu i poslovanju.

Iz mog ugla: kako je biti turistički vodič?
Ljubljana: zelena prestonica Evrope
Sarajevo: evropski Jerusalim
Turistički pratilac i turistički vodič: razlika?
Bohinjsko jezero je previše lepo za ubistvo (Agata)
Kako do licence turističkog vodiča?
Miljacka i njeni veličanstveni mostovi
Sarajevo, ljubavi moja!
Bledsko jezero: bajka u srcu Slovenije

Turistički vodič nije obično zanimanje, već privilegija i stil života. U tekstu vam donosim, iz prve ruke, kako je biti turistički vodič.

Ljubljana nije veliki grad, prema popisu u gradu živi oko 300.000 stanovnika, ali je ipak najveći i glavni grad Slovenije.

Sarajevo sa ponosom nosi epitet evropski Jerusalim, jer je kao ni jedan drugi grad u Evropi pronašao mesta za najveće svetske religije.

Turistički vodič ili turistički pratilac? Koja licenca ti je potrebna za posao kojim želiš da se baviš? Pročitaj ovaj tekst i otkrij!

Bohinjsko jezero je najveće prirodno jezero Slovenije. Nalazi se na samo 77km od Ljubljane, ali je i pored toga ostalo nekomercijalizovano.

Kako do licence turističkog vodiča je pitanje koje svake godine muči veliki broj polaznika koji žele da se bave ovim poslom.

Miljacka je jedna od najpoznatijih reka na Balkanu, o kojoj su i pesme pisane (pozdrav, Halide!). Kroz Sarajevo, reku krase prelepi mostovi.

Sarajevo, ljubavi moja! Grad različitosti, grad meraka i sevdaha. Zakoračite sa mnom u glavni grad naših suseda – Bosne i Hercegovine.

Na oko 55 km od glavnog grada Slovenije, nalazi se mirno i dobro poznato Bledsko jezero. Tokom godine, ovo je značajan turistički centar u koji se upućuju brojni turisti iz