fbpx

Da nam jutra lepše počinju!

Turizmoblog Lončići

Sa svojim jednostavnim i sofisticiranim dizajnom, uz dozu nostalgije i vraćanje u detinjstvo, ova šoljica je savršen dodatak tvojoj svakodnevnici.

Lonče sa šaljivim natpisima i određenom dozom elegancije, će postati tvoj omiljeni predmet u kući. Šoljica je izrađena od visokokvalitetne keramike, koja osigurava dugotrajnost i otpornost. Pogodna je za svakodnevnu upotrebu. Bez obzira da li piješ kafu, čaj ili bilo koji drugi napitak (topli ili hladni), ova šoljica je tvoj verni saputnik. Ćak je možeš prati i u mašini za sudove, bez straha da će se natpis izgubiti.

Šta kažu korisnici?

Oduševljen sam kvalitetom i dizajnom ovih šoljica! Svaka šoljica koju sam naručio je izazvala smeh i oduševljenje mojih prijatelja. Definitivno preporučujem ove lončiće svima koji traže jedinstveni dodatak svojoj kuhinji!
Luka L.
Beograd
Svaki put kada ispijam kafu, osećam se kao da se vraćam u detinjstvo! Natpisi su duhoviti, a oblik šoljice me podseća na lepe trenutke iz detinjstva. Definitivno jedan od najlepših jutarnjih rituala.
Renata P.
Begrad
Čim sam je dobio za praznike odmah mi je postala omiljena, pa čak i sada van prazničnih dana. Pored prelepog dizajna i teksture, karakteriše je i kvalitet tako da sam siguran da će trajati dugo (ako ne budem trapav). Odličan izbor za poklon drugima ili sebi!
Marko K.
Kraljevo
Nikada nisam mislila da bih mogla biti toliko vezana za jednu šoljicu, ali ova je postala moj omiljeni deo jutra!
Jelena M.
Novi Sad
Dizajn je tako šarmantan, a kvalitet keramike je zaista impresivan. Sada svako jutro započinjem dan sa osmehom, zahvaljujući ovom divnom dodatku mom kutku za kafu!
Julijana M.
Požarevac
Genijalni natpisi, odličan kvalitet i savršen dizajn. Prava mera za domaću kafu ili kapućino!
Emilija V.
Jagodina

Izaberi omiljenu šolju

Da li i ti želiš retro šoljice?

Instagram

0
    0
    Tvoja korpa
    Korpa je praznaVrati se u shop