Izrada web stranica

Web prezentacije su danas must have u marketingu! Sigurno ste i sebe uhvatili kako prvo neki proizvod pretražujete, pa se tek onda nakon prikupljenih informacija, odlučujte za kupovinu. Danas svi živimo nekim drugačijim životom, nego što je to bilo pre 20 godina. Danas se živi dosta brže, sve je manje vremena za luksuzne stvari (gde svrstavamo i kupovinu). Zato je od velike važnosti da vaš biznis (bez obzira da li je veliki, mali ili srednji) ima web prezentaciju. 

Pri izradi sajta vodim računa da je prilagođen za sve tipove uređaja: desktop, tablete i mobilne telefone. Posebno je bitno da web stranice budu optimizovane za telefone, jer se najviše poseta danas ostvaruje upravo na taj način. 

Isto tako, važna stvar je i pozicija na google-u! Ne ispunjavaju svi sajtovi sve uslove da ih google dobro pozicionira. Zato prilikom unosa stranica i članaka, vodim računa o SEO optimizaciji sajta. Ukoliko još uvek niste sigurni, pogledajte u odeljku ispod zbog čega je turizmoblog pravi izbor za kreiranje vašeg sajta.

Jedinstveno

Ne koristim gotove teme. Svi sajtovi su napravljeni po želji klijenata i isti sajt sigurno nećete videti na drugom mestu.

Promocija

Web stranica objedinjuje celokupnu ponudu Vašeg preduzeća. Asortiman se u svakom trenutku može menjati (izbrisati ili proširiti).

Lak za korišćenje

Sajtovi se rade na veoma lakoj WordPress platformi koji, uz malo truda, mogu koristiti svi zaposleni u vašem preduzeću.

Povoljno i efikasno

Cene promocije usluga su prilagođene i malim i srednjim preduzećima. Napravićemo cenu usluge da odgovara vašem budžetu i poslovanju. Zbog kompleksnosti posla, ne postoji jedinstven cenovnik. Cena će se formirati na osnovu zahteva naših klijenata.

Kontaktirajte me

Ukoliko imate pitanja, vezana za promociju vaših usluga, slobodno me kontaktirajte:

KONSALTING U TURIZMU

Želite da sarađujemo?