Moje usluge

Profesionalno. Odgovorno. Efikasno.

Vođenje društvenih mreža

Šta podrazumeva ova usluga?

Održavanje profila na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja, kreiranje marketing strategije, kreiranje vizuala neophodnih u digitalu, odgovaranje na poruke potrošačima, plaćeno sponzorstvo itd.

Delatnost turističkih vodiča

 Angažovanje licenciranog turističkog vodiča sa višegodišnjim iskustvom po zemlji i inostranstvu. Licenca je izdata od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. Ukoliko vam je potreban vodič za realizaciju putovanja – slobodno me kontaktirajte!

Promocija

Promovisanje turističke ponude svih subjekata u turizmu na društvenim mrežama (instagram i facebook), putem web stranica, newsletter-a, e-mail marketinga ili na neki drugi način. U 2021. godini, digitalni marketing zauzima veoma značajno mesto u promociji svih usluga. Zato je potrebno da vaše usluge promovišete na najbolji mogući način, a ja ću vam pokazati kako!

Web design

Potreban vam je sajt gde ćete promovisati celokupnu turističku ponudu? Napraviću sajt koji će vam to omogućiti – bez korišćenja gotovih tema, sajt napravljen samo za vaš biznis.

Želite da sarađujemo?

01

Upit

Ukoliko su Vam potrebne usluge, možete me kontaktirati putem kontakt forme (ispod) i obavezno naznačite za koju uslugu ste zainteresovani.

02

Ponuda

Najkasnije u roku od 24h ćete na mail dobiti ponudu za traženu uslugu. Naravno, ukoliko imate nekih dodatnih pitanja - stojim Vam na raspolaganju.

03

Sastanak

Ukoliko Vam se ponuda dopada, zakazaćemo sastanak gde ćemo se detaljnije dogovoriti o svim elementima poslovne saradnje.

04

Ugovor

Ukoliko nam odgovaraju svi uslovi saradnje, pristupamo potpisivanju ugovora koji će definisati tip usluge, rokove za izvršenje usluge, obaveze jedne i druge strane...

05

Realizacija

I za kraj nam ostaje da realizujemo sve što smo prethodno dogovorili. Ukoliko ste zadovoljni uslugama, ceo proces možemo ponoviti više puta. 🙂

Upit za saradnju