Usluge
Turistički vodič

Delatnost turističkih vodiča

Angažovanje licenciranog turističkog vodiča sa višegodišnjim iskustvom po zemlji i inostranstvu. Licenca je izdata od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. 

Promovisanje turističke ponude

Promovisanje turističke ponude svih subjekata u turizmu na društvenim mrežama (instagram i facebook), putem web stranica, newsletter-a, e-mail marketinga ili na neki drugi način. U 2021. godini, digitalni marketing zauzima veoma značajno mesto u promociji svih usluga. Zato je potrebno da vaše usluge promovišete na najbolji mogući način, a ja ću vam pokazati kako!

Društvene mreže
nikola-stojkovic-pr-agencija-za-ostale-usluge-rezervacije-i-delatnosti-povezane-sa-njima-turizmoblog-beograd

Vođenje i održavanje
društvenih mreža

Zbog čega je turizmoblog prava osoba za održavanje vaše instagram i facebook stranice?

Višegodišnje iskustvo u turizmu;

poznavanje algoritma društvenih mreža;

kreativnost za kreiranje sadržaja;

oglašavanje i promocija…

Izrada web sajtova

Potreban vam je sajt gde ćete promovisati celokupnu turističku ponudu? Napravićemo sajt koji će vam to omogućiti! Bez korišćenja gotovih tema, sajt napravljen samo za vaš biznis.

Želite da sarađujemo?

01

Upit

Ukoliko su Vam potrebne usluge, možete me kontaktirati putem kontakt forme (ispod) i obavezno naznačite za koju uslugu ste zainteresovani.

02

Ponuda

Najkasnije u roku od 24h ćete na mail dobiti ponudu za traženu uslugu. Naravno, ukoliko imate nekih dodatnih pitanja - stojim Vam na raspolaganju.

03

Sastanak

Ukoliko Vam se ponuda dopada, zakazaćemo sastanak gde ćemo se detaljnije dogovoriti o svim elementima poslovne saradnje.

04

Ugovor

Ukoliko nam odgovaraju svi uslovi saradnje, pristupamo potpisivanju ugovora koji će definisati tip usluge, rokove za izvršenje usluge, obaveze jedne i druge strane...

05

Realizacija

I za kraj nam ostaje da realizujemo sve što smo prethodno dogovorili. Ukoliko ste zadovoljni uslugama, ceo proces možemo ponoviti više puta. 🙂

Upit za saradnju